Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...mandag 19. november 2012

Ventetiden har så vidt begynt....


 
...det spirer og gror...
Juleamaryllisen begynner så smått å springe ut, men her i huset er det ikke jul før Lasse (29.nov) og Stig har hatt bursdag - med andre ord må vi vente til etter den 12.des... :-)
Men, vi har andre nedtellinger her i huset utenom jul også - nemlig Henrik sin rotfylling, den er onsdag 21.nov - skal bli godt å få det overstått...torsdag skal vi hente Hanna, Magnus og Anders på Gardermoen - det gleder store og små seg til!...Lasse har nedtelling til bursdagen sin, i skrivende stund er det 10 dager til - han har full kontroll... :-)
 
 
...3 rimelige pumpa gutter, og en mamma - etter 2 runder med laserskyting på Megazone... :-)
 
 
 
...tiltross for at det var første gang for 4 av 5 Haugere, syntes jeg vi klarte oss ganske bra mot et lag på 5 voksene som alle hadde gjort det tidligere...det viktigste var at vi hadde det gøy, og det hadde vi!...Lasse fikk skryt av motstanderen, som vi ikke kjente - du er overalt du, sa den ene - og rusket ham i håret... :-)
Dette må vi helt klart gjøre igjen, det var kjempe gøy - og vi fikk brent noen kalorier det er sikkert og visst!... :-)
 
 
...vi hadde nydelig vær igår, det var godt å se solen...
 
 
...mens vi koste oss ute i solen, sto det en stor gryte med pinnekjøtt og småputret på platen - det luktet deilig pinnekjøtt i halve nabolaget... :-)
 
 
...Stig måtte være litt hobbyelektrikker igjen igår, etter store nedbørsmengder fredag og lørdag - kortsluttet sikringene da utelampene ikke er 100% tette...så da vi kom hjem fra bursdagsfeiring på Lindeberg lørdag kveld, var huset vårt mørklagt...Stig ordnet opp midlertidig lørdagskvelden, før vi koste oss med ungene på sofaen - og så på film...vi hadde et hyggelig samvær med farmor og farfar, tante, onkel, fetter og kusine tidligere på dagen... :-)
 
 
...mmmm, pinnekjøtt.... :-)
Vi storkoste oss, store som små igår - med sesongens første pinnekjøttmiddag...
Fredagen var Stig og jeg på middag hos Lene og Ketil, det var utrolig hyggelig - altfor lenge siden sist!...veldig kjekt å se begge jentene også, de ble lagt etterhvert - og vi voksene nøt en deilig middag sammen...takk for en fin kveld!... :-)
 
 
...en liten luring av en nissegutt...
Som sagt, ventetiden har såvidt startet her i huset - med pinnekjøtt til middag igår...og Lasse fant deler av nissedrakten sin igår kveld, han var og fant overdelen etterhvert også - han lurte veldig på når det skal være nissedag på skolen... :-)
 
- Ha en super uke folkens, her i huset skjer det litt av hvert denne uken :-)
 

Ingen kommentarer: