Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...torsdag 1. november 2012

HALLOWEEN :-)
 
Da er årets Halloween-feiring vel overstått... :-)
 
 
...klassen til Lasse hadde felles fest på klubbhuset til tennisklubben, der var det skikkelig liv!...24 barn + noen søsken - og ca 1 voksen pr barn... :-)
 
 
...i pølsekø...
Etter mye moro inne, var det på tide å raide nabolaget for snop!... :-)
En vellykket kveld, tiltross for elendig vær - Henrik var på Halloween party hos Sander og Mathias. De var en liten gjeng der også, de koste seg med taco - og moro inne...før de òg gikk på snopjakt i nabolaget... :-)
 
 
...kusine og fettere...
Vi var jo i Jonas sitt 1 årslag på søndag, mellom fotballcupen til Henrik - og svømmingen til Lasse...
Gutta hadde med seg den gamle sparkesykkelen til Lasse til Linnea, den måtte prøves!... :-)
 
 
...ellers så tok jeg litt feil når det gjaldt snøen, den ble liggende litt lengre enn jeg trodde - så jeg har måtte komme meg til og fra jobb med tog de siste dagene...men nå er snøen borte, det har jo bøttet ned flere dager - så jeg får se om det kanskje blir scooteren til jobb idag... :-)
 
 
 
...ellers så går det fremover med gangen, Stig er i god gang med å få opp taket - og de nye spottene er montert!... :-)
 

Ingen kommentarer: