Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 18. januar 2013

Lasse og jeg i Oslo Spektrum...

 
...Lasse og jeg koste oss på Disney on Ice i Oslo Spektrum igår kveld... :-)
 
 
...før vi gikk inn, bunkret vi opp med en bøtte med popcorn, og slush i blinkende disneyglass...
 
 
...lyset senket seg, og spenningen steg...
 
 
...vi var gjennom en fullspekket forestilling, alt fra bursdagsfeiring, kjærlighetshistorier med prinser og prinsesser - og her er Mikkemus magiker...et flott nummer med fart, farger, lyd og lysshow... :-)
 
 
...vi var også innom beachen, der møtte vi bl.a...
 
 
...Lilo og Stitch...
(beklager dårlig bildekvalitet, men det var dårlig lysforh, endel røyk - i tillegg så var det litt av en fart de holdt på skøytene...)
 
 
...og hele denne gjengen...
 
 
...det ble flammeshow på beachen også, wow - spennende og kult på en gang!...
 
 
...Asiatisk inslag...
 
 
...så kom Buzz lightyear, og vennene hans...
 
 
 
 
...spektakulært sluttnummer, med fyrverkeri, røyk og snø...
Lasse og jeg storkoste oss sammen i Oslo Spektrum, vi tok t-banen hjem etterpå - etter en vellykket kveld!... :-)
 
 
...Hanna og Henrik...
Henrik koste seg med Hanna, yngste datteren til Lene - en av mine beste barndomsvenninner. De var på lunsj hos meg onsdag formiddag, Henrik rakk og hilse på dem før de reiste hjem - det var kos :-)
 
- Vel, da er det helg igjen - jeg vet ikke helt hva planene til gutta er denne helgen...jeg skal jobbe, drar på jobb i 16 tiden i dag - og kommer hjem i natt. Lørdag og søndag går også med til jobbing for min del, regner med at gutta kommer til å kose seg med div vinteraktiviteter...
 
GOD HELG ALLE SAMMEN!!!
 

Ingen kommentarer: