Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 13. september 2013

Høsten er her...

 
...men for en høst, vi nyter rene sommerværet - og koser oss så lenge det varer!... :-)
 
 
...vi har fått en fjortis i hus!...
Lørdag 7.september fylte Kristoffer 14 år, dagen ble feiret med laget på Vålerenga-cup. Det ble helstekt indrefilèt med tilbehør til middag,mmmmm - det smakte nydelig Stig!... Kristoffer feiret med kompisene sine 2 dager før, med pizza, snop og film på tv'n i stua med full surround lyd....utrolig hvor mye armer, ben og volum det er på disse tenåringene... :-)
 

 
...det var ikke helt dagen for Skeid forrige lørdag, de tapte alle 3 kampene sine - søndagen hadde de en veldig bra kamp...den endte uavgjort, de tapte den òg - pga cornere...


 
...søndagen ble det bursdagsfeiring med familien, som alltid er hyggelig!...og i år hadde vi nydelig vær også, så vi kunne sitte/være ute i hagen... :-)
 
 
...deilig tid...
Nyplukkede plommer fra fam. Fosse sin hage... :-)

 
...gladioler...
I år er de ikke fra hagen, men flotte er de nå likevel...

 
...hjemmelaget pai med bacon, brokkoli, ost og chili... :-)

 
...stemningsbilde...
Høsten er en fin tid på året, den må nytes!
 
Ha en finfin helg alle sammen!
 

Ingen kommentarer: