Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 11. mai 2012

Sesongens siste svømming med AIK...

...igår var det siste svømming både for Henrik, Lasse og meg med svømmeklubben i AIK.


...Henrik storkoste seg...
Det var åpent for foreldre igår, så Stig var med Henrik.

...Henrik har blitt så flink i bassenget, både når det gjelder svømming / crawling / butterfly / dykking / hopping og stuping... :-)
Bare se her......ingen tvil, Henrik er en gutt som storkoser seg i vannet!...


...bedenymfe nr 2 i familien...
Lasse var også helt i hundre i bassenget igår, han koser seg skikkelig i vannet han også.
Heldigvis er det 2 mandager til med svømming med skulen, det får jo både Kristoffer, Henrik og Lasse glede av... :-)


...etter svømmingen blir det alltid litt fritid på ungdomskulen, før vi skal ha båten tilbake til Møkster kl 2055. Både Lasse og Henrik hadde med seg skateboardene sine igår, de traff flere medsammensvorne - så det byttelånes litt på brettene da...Lasse her med et longboard, he,he - det er nesten like langt som Lasse selv... :-)
Det ble også tid til å leke "tikken" ( det er det samme som "har'n"), Hanna var seig der - Stig òg...


...flink til å danse er Hanna også... :-)


...mandag var Stig ute og pilket, han fikk 4 fine torsk - noen av dem hadde vi til middag tirsdag...mmmm,det smakte utrolig godt - t.o.m Kristoffer likte torsken...Stig stekte et par filleèr til ham, vi andre spiste lett saltet torsk......vi har hatt mange fine solnedganger de siste kveldene, ikke like lett å ta bilder uten stativ - må nok skaffe oss det...solen går ikke ned før kl har passert 22, så kveldene er lyse og lange - det er deilig!...

- I morgen er det duket for den store tyroller-aftenen her, det blir sikkert artig...ellers så er det nedtelling til folket fra Oslo kommer om 4 dager, både store og små gleder seg!

Ingen kommentarer: