Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 8. juni 2012

HURRA for Henrik... :-)

...hipp hurra for Henrik som fyller 10 år i dag!... :-)


...dagen startet selvfølgelig med bursdagssang, flagg og gaver på sengen... :-)


...kortene ble nøye lest alle sammen, så tusen takk til alle dere som har sendt en oppmerksomhet - enten det var brev eller pakke :-)...en veldig fornøyd Henrik, mange fine gaver - og hyggelige hilsener... :-)


...Lasse fikk "god bedring - gave" av sine faddere Line og Atle, det var ikke lett å få av papiret gitt - her må munn og tenner taes i bruk... :-)


...nytt skateboard... :-)


...mormor og morfar kom til oss i dag, det har vi gledet oss til store som små - fikk ikke tatt bilde av dem da de kom siden jeg møtte dem på Hufthamar, og kom tilbake med samme båt...


...det vanket mere gaver da mormor og morfar kom, en veldig fornøyd Henrik - han fikk gave fra fam Fosse og Anne-Lise også...tusen takk!... :-)


...mormor og morfar hadde kjøpt DC flatcap og hettegenser, det falt i smak!... :-)
Det gikk mye i merkeklær i år, både DC, swag og billa bong - skjønner at Henrik begynner å bli stor...han har nå riktignok vært merkebevisst en stund, og skateing - og alt rundt det er viktig for Henrik... :-)


...mormor hadde med moreller, mmmm!...


...YES!!!! ...ferdig med sentral etteropplæring i Drammen, jeg stod med glans!... Så nå er jeg godkjent for 3 nye år i toget, det kjennes bra ut!......en liten luring...med armen i bind... :-)


...det er titt og ofte militærøvelser utforbi her, senest tirsdag el onsdag dundret denne doningen forbi... :-)

1 kommentar:

Ann Kristin sa...

Hei på deg gode Henrik:-)
Så tøff og stilig gutt du er!Gratulerer med din 10 - års dag. Det skal bli godt og hyggelig å gi deg en kjempe klem når vi kommer på besøk. Kos deg med mormor og morfar:-))
Gode klemmer fra Mathias, Sander, Stine, Morten og Ann Kristin