Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 29. juni 2012

Tøffe gutter på stranden...

...det var nydelig vær igår også, men badingen ble byttet ut med...


....atv-kjøring på stranden... :-)


Lasse hadde to gode medhjelpere med seg som bygde hopp, og hjalp til med banen...
...hvordan var det,gutter - hoppet jeg langt?...

...Martin og Henrik føyk rundt på sparkesykler, Henrik låner en Martin har fått - den har sete, og er motorisert - men den funker ikke fordi de mangler en lader til den...men gøy hadde de det lell, de var en tur ned til Svein i går i håp om at han hadde det de trengte for å få liv i den - men han var ikke hjemme...han kjørte riktig nok forbi oss ved stranden litt senere på dagen, så han skulle sjekke hva han hadde for noe... :-)


...kjekk kar!...

 
- Da Stig var ferdig på jobb igår, tok vi Tedno'n over til Bekkjarvik - vi trengte og ordne med litt av hvert, bl.a. div gaver som skulle sendes til Oslo...vi hadde en fin tur, men det blir litt stress - det er jo bare drøyt en time man har i Bekkjarvik før båten går tilbake...så neste gang blir det nok med Frida igjen, det har vi jo gjort flere ganger - hun er kjekk å ha sånn...litt trist å tenke på at vi snart skal selge henne... :-(
- I dag har været vært litt gråere, men det har ikke regnet mye - og i ettermiddag fikk hu mor seg en snau time i solveggen før hun lagde middag... :-) Stig og Henrik gikk ned for å fiske, jeg bestilte makrell - men det ble bare 5 fisk...ingen av dem var makrell, men gutta hadde en fin tur da!... :-)
Ellers så har hu mor "husmora" seg litt i ettermiddag, jeg har vasket alle vinduene - det trengtes, nå har jeg gremmet meg over dem lenge!... I morgen får vi besøk av Randi og Øystein, det gleder vi oss til - det blir kos!... :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Er så kjekt å se hvor mye de koser seg. Å minste mann er en tøffing på ATV. Minnes første gang eg så han, da tittet eg utav vindu i seilbåt å jeg måtte se to ganger for det var første gang eg så en så liten ATV. Det bilde satte seg fast på netthinen. Ønsker dere en kjempe fin helg håper solen titter frem hos dere.
Mvh yvonne