Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...mandag 29. oktober 2012

Årets første snø...


 
 
...det var meldt snø, men vi trodde ikke helt på det - som dere ser, vi har ikke fått inn syklene enda... Lasse og Henrik syntes det var helt supert med snø, de spratt opp av sengene sine idag - da de hørte det var hvitt ute... :-) ...desverre ser det slik ut denne gangen også, som det pleier med det førstet snøfallet - det blir fort borte...det veksler mellom å regne og sludde nå, så dette ligger ikke lenge - i tillegg er det meldt SOL i hele morgen :-)
 
 
 
 
...Henrik spilte årets siste cup igår, i kaldt - men nydelig vær!...
 
 
...her takker de den ene motstanderen sin for kampen, gutta var strålende fornøyde - de vant alle kampene sine igår :-)
 
 
...en sliten, men fornøyd Henrik...
De spilte 7'er cup igår, så det ble mye løping! Henrik scoret i siste kamp også, det var han veldig fornøyd med - med rette!... :-)
 
- Siste nytt er at vi får besøk av 3 møksterbarn om drøye 3 uker, store og små gleder seg veldig!... :-)
Ha en flott uke alle sammen, med eller uten snø!... :-)
 

Ingen kommentarer: