Ja vi skal flytte til MøksterVi er en helt vanlig småbarnsfamilie fra Oslo som har valgt å leve ut drømmen om livet på landet. Vi har søkt på et prosjekt der et lite øysamfunn søker 2 barnefamilier til å komme for å leve og bo - slik at de skal klare og holde liv i skole og butikk. Så langt er vi den ene familien blant over 25 familier som til nå har søkt, som har fått drømmen oppfylt om å få bo på en øy langt ute i havgapet utenfor Bergen... Dette er en "once in a lifetime" mulighet, som Stig sier - gjør vi ikke dette nå - kommer vi til å angre oss på gamlehjemmet... Vi gleder oss alle 5 til dette lille eventyret i hverdagen, det å få litt mere tid til hverandre i nye,spennende og ikke minst anderledese omgivelser - og i noe roligere tempo enn i Oslo... Vi lever bare en gang, det er verdt å bruke et år av vårt liv på dette!... Litt rart er det jo å plutselig stå overfor dilemmaet bil/båt - så nå har vi solgt bilen og byttet den ut med en båt... Vi kan ikke bo på en øy langt til havs uten egen båt... Når det gjelder skolen, ja så blir det en helt annen hverdag enn på Grefsen - på Møkster skole er det 8 elever totalt fra 1. - 7.klasse, og 3 av dem er brødrene Haug... :-)

...det er vel på tide med en oppdatering i heddingen om at vi er hjemme i Oslo igjen, det har vi vært i snart et halvt år faktisk - utrolig hvor fort tiden flyr!...Det er deilig å være hjemme i vante omgivelser igjen, og å ha familie og venner " rett rundt hjørnet" - men vi opplever et stort savn til Møkster også. Stillheten, roen, nærheten til sjø og natur - og ikke minst alle de kjekke menneskene vi var så heldige å bli godt kjent med, og gla' i...livet på Møkster har gjort noe med oss, både som enkeltmennesker - og som familie. Vi har fantastiske minner og opplevelser å se tilbake på, Møkster vil for alltid være i våre hjerter - og vi vil jevnlig vende tilbake...riktignok på besøk, tror jeg...hvis ikke Kristoffer ender opp som fisker, og med ei jente fra Hordaland - kanskje Stig og jeg ender opp med pensjonisttilværelsen vår på Møkster?...så hvem vet, er drømmene sterke nok - og man tørr og følge dem...kan alt skje!...jeg velger og fortsette å blogge selv om vi er i storbyen igjen, det er fremdeles endel som følger oss her i hverdagen også - og til våren kommer dokumentarserien der vi er med fra livet vårt på Møkster. Tusen takk til alle dere som har fulgt oss til nå, vi har passert 35.000 visninger - og jeg har lagt ut over 200 innlegg...følg oss gjerne videre, hyggelig om du legger igjen en kommentar!...fredag 9. desember 2011

Koselig juleavslutning på skolen

...idag har det vært juleavslutning på skolen, utrolig hyggelig - og alle ungene var så flinke!


...Kristoffer og Magnus var konfransièrere...


...Lasse tente det 1. adventslyset....


...og Martin det 2. adventslyset...


...ungene spilte det kjente stykket " Piken med svovelstikkene" av H.C. Andersen...
Her kommer en liten oppsumering i bildeformat...
...ungene var kjempe flinke alle sammen, og de fikk stor applaus... :-)


...på menyen var det graut med div tilbehør, og selvfølgelig en mandel i...


...Ada fikk mandelen, og marsipangrisen... :-)


...som seg hør og bør, ble det massevis av kaker også...


...det ble utlodning idag også, flere fine ting...


...stemningsbilde...


...julenissen kom en snarvissit til oss, stor stas spesielt blant de minste...


...her får Lasse sin pose fra nissen... :-)


...ingen tvil om at Lasse var fornøyd med innholdet i posen...


...Henrik var også generelt fornøyd med kvelden...


...det ble gang rundt juletreet, og til tider ganske så livat stemning også - var man ikke i julestemning fra før, ble man definitivt det etter dette... :-)


- Som dere sikkert skjønner utifra bildegalleriet, så var det en veldig vellykked kveld - og utrolig hyggelig!...

...ellers så har ikke været blitt så ille som det var meldt, det blåser "bare" sterk kuling - 18m/sek...båten fra Hufthamar i kveld ble innstilt igjen, heldigvis for lærere og assistenter ved skolen - så gikk båten ikveld tilbake til Bekkjarvik...

...imorgen kommer vi definitivt tilbake til hvordan det går med huset, vi er veldig nyskjerrige selv - Nrk Hordaland kommer til neste fredag for å følge opp tilflyttingen til Møkster... De vil gjerne lage en reportasje om oss, så vi kommer til å komme på Vestlandsendingen... :-)

...på tampen ikveld, vil jeg gjerne kommentere at vi registrere at mange følger oss både hjemme i Oslo - men også mange fra Hordaland fylke, og ellers i inn-og utland... UTROLIG hyggelig!!!!
...legg gjerne igjen en kommentar, noen av dere er allerede flinke til det... :-)Ingen kommentarer: